Flere produkter med tryk

Vi laver grønt og klimavenligt merchandise med dit logo

31 23 23 66 Kontakt os her
Kvinde stryger tøj
Vi er specialistet i t-shirts med print

Få tryk grønt merchandise med logo

Hos Makershirt kan vi trykke på næsten hvad som helst. Vi producerer og lever klimavenligt og bæredygtigt merchandise til både virksomheder, organisationer, foreninger og uddannelsesinstitutioner.

Når du bestiller merchandise hos Makershirt, får du nogle fede produkter i en høj kvalitet, der kan støtte op om din virksomheds eller organisations grønne profil. Kontakt os og få noget materiale, du kan bruge til reklame og som modtagerne vil bruge igen og igen.

Vi trykker på alt fra kuglepenne til paraplyer

Vi ser muligheder i stedet for begrænsninger. Derfor skal du endelig bare kontakte os, også selvom du måske ikke lige kan finde det produkt, du gerne vil have tryk på her på siden. Vi elsker at blive udfordret og finde fede og klimavenlige løsninger. Vi har altid en masse gode ideer, som vi gerne sætter i spil og byder ind med.

Vi søger konstant efter grønne løsninger

Vores ambition er at blive det grønneste og mest ansvarlige virksomhed i vores branche. Vi har alle i virksomheden en stor nysgerrighed og lyst at ville gøre tingene lidt bedre. Vi har aktivt valgt at arbejde efter Verdensmålene fra FN og mener, at det er rigtig vigtigt, at vi alle arbejder mod at skabe en bedre og mere fair verden for alle.

Produkter I høj kvalitet med klimavenlig profil

Vi kan 100 % stå inde for alle de produkter, vi sælger. Derfor kan vi nogle gange også finde på at sige til dig, at vi ikke kan levere det, du efterspørger. Hvis der ikke findes et produkt på markedet, der lever op til vores krav til kvalitet og klimavenlighed, så fravælger vi det.

Men vi sørger altid for at komme med et forslag til en alternativ løsning. Vi har så mange gode ideer og kender så mange gode og klimavenlige løsninger, så vi stort set altid kan finde en alternativ løsning.

1

Kontakt os via vores kontaktformular og skriv en dato for, hvornår du ønsker levering samt lidt om hvad du skal bruge og hvor meget.

2

Vi kontakter dig herefter for en nærmere snak om dine ønsker og fortæller, hvordan vi kan hjælpe.

3

Når vi i fællesskab har fundet en løsning, der lever op til dine ønsker, så sender vi et tilbud. Når du har accepteret vores tilbud, sætter vi straks gang i produktionen.

Kvaliteten er vigtig

Hos Makershirt går vi op i at guide dig!

Kvaliteten af merchandise er vigtig, fordi det påvirker dit brands omdømme og dine kunders tilfredshed. Hvis din merchandise er af lav kvalitet, kan det skade dit brands omdømme og føre til utilfredse kunder, der ikke vil bruge dine produkter eller services igen. Derfor er det vigtigt at investere i kvalitetsmerchandise, der afspejler dit brands værdier og sikrer tilfredse kunder. Samtidig har det en længere levetid og holdbarhed.

Hos Makershirt går vi op i at guide dig til de helt rigtige produkter og tryk så du får præcis det som du ønsker og som stemmer overens med din brandværdi.

Vi bestræber os på at kunne finde alle typer merchandise med en grøn miljø og klima profil.

Vi laver tilbud på din ordre ud fra bl.a. tekstil, tryk og levering. Da alle opgaver er forskellige, så har vi ingen faste priser på vores produkter med tryk, men beregner individuelle tilbud for alle opgaver.

Tag testen

Værdiskabende Merchandise

Besvar 5 spørgsmål og se vores anbefaling til hvordan du skaber det rigtige merchandise til dit behov.

  • Forstå din målgruppe
  • Få større marketingværdi ud af dit merchandise
  • Skab merchandise som folk har lyst til at bruge
Få anbefalinger her
Skriv til os

Ring til os