Handelsbetingelser

Vores handelsbetingelser ved tilbud

Man skal som sagt ikke “købe katten i sækken”, så for at sikre dig den bedste mulige oplevelse af at handle med Makershirt ApS, har vi følgende handelsbetingelser, som du er bekendt med ved godkendelse af vores tilbud:

 • Du godkender, at opsætningen til designet er lige i skabet, og du godkender således, at det bliver trykt sådan. Opsætningen er leveret i en god filkvalitet, så du har tjekket, at designets detaljer spiller
 • Du godkender, at du også, selvom du har sendt os vektorfiler, har tjekket opsætningerne nøje. Du ved, at vi altid arbejder med filerne, du sender, og at der kan ske en fejl, og at det er dit ansvar at fange fejlen. Vi gør, hvad vi kan for, at det spiller – i produktionen er de meget nøje med, at det endelig resultat matcher den tilsendte opsætning 1:1. Så er der en fejl på vores opsætningen, som du har godkendt, så er der også en fejl på det endelige produkt
 • Tekstilerne i opsætningen har den farve, du ønsker
 • Du godkender, at vi har noteret de rigtige størrelser på trøjerne i vores tilsendte tilbud.
 • Du godkender, at de angivne pantonefarver til designet er som ønsket. Pantoneskalaen giver hver eneste farvenuance sit eget nummer. Du har googlet dem, hvis du har været i tvivl
 • Hvis du godkender tilbud og opsætning senere end 10 hverdage før produktet skal være klar, vil der være et ekspresgebyr på op til 2.400 DKK ekskl. moms. Vi informerer dig selvfølgelig om det inden vi går igang.
 • Fragt af produktet er ikke inkluderet i prisen, og det vil derfor blive lagt oveni det angivne beløb. Det koster mellem 50-100 DKK ekskl. moms pr. pakke og minimum 250 DKK ekskl. moms hvis vi sender et cykelbud.
 • Når du sender os filen med dit design, så skal den helst være i et vektoriseret format som .ai eller .eps. Hvis dette ikke er muligt, tager vi et mindre beløb for, at vores grafiker gør filen klar til tryk. Det første kvarter er gratis, og herefter er det 850 DKK ekskl. moms pr. time. Hvis grafisk arbejde er nødvendigt, gør vi dig opmærksom på dette på forhånd
 • Hvis vi trykker på dine egne medbragte tekstiler, erstatter vi dem ikke i tilfælde af, at der skulle opstå fejltryk, eller at der på anden måde sker en skade på dem

Vores handelsbetingelser ved køb I onlineshop

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg når du handler med os online, derfor har vi skrevet nogle meget simple handelsbetingelser, sådan at du ved hvad du har at forholde dig til.

 • Når du anmoder om et login, så får du tekstilerne uden tryk til vores 100 stk. prisliste. Vi mener ikke at du behøver betale dyrt for prøver, og det er risikofrit for os at sende en prøve, derfor får du den billigt. Ender du med at lægge en bestilling på under 100 tekstiler total, vil prisen på dit tilbud derfor være højere pr. stk. end det du har betalt her i shoppen.
 • Hvis du returnerer dine prøver i flot stand inden for 30 dage fra modtagelse, sådan at vi kan sælge dem til dig eller andre, så krediterer vi det fulde beløb.
 • Har du fået oprettet din virksomheds/organisations styles i shoppen, og køber dem herigennem, så træder “Vores Handelsbetingelser Ved Tilbud” i kræft, de står øverst på denne side.

Handelsbetingelserne er gældende for Makershirt ApS – CVR: 37179027.

Adresse: Esromgade 15, st, 1001, 2200 København N

Kvaliteten er vigtig

Hos Makershirt går vi op i at guide dig!

Kvaliteten af merchandise er vigtig, fordi det påvirker dit brands omdømme og dine kunders tilfredshed. Hvis din merchandise er af lav kvalitet, kan det skade dit brands omdømme og føre til utilfredse kunder, der ikke vil bruge dine produkter eller services igen. Derfor er det vigtigt at investere i kvalitetsmerchandise, der afspejler dit brands værdier og sikrer tilfredse kunder. Samtidig har det en længere levetid og holdbarhed.

Hos Makershirt går vi op i at guide dig til de helt rigtige produkter og tryk så du får præcis det som du ønsker og som stemmer overens med din brandværdi.

Vi bestræber os på at kunne finde alle typer merchandise med en grøn miljø og klima profil.

Vi laver tilbud på din ordre ud fra bl.a. tekstil, tryk og levering. Da alle opgaver er forskellige, så har vi ingen faste priser på vores produkter med tryk, men beregner individuelle tilbud for alle opgaver.

Tag testen

Værdiskabende Merchandise

Besvar 5 spørgsmål og se vores anbefaling til hvordan du skaber det rigtige merchandise til dit behov.

 • Forstå din målgruppe
 • Få større marketingværdi ud af dit merchandise
 • Skab merchandise som folk har lyst til at bruge
Få anbefalinger her
Skriv til os

Ring til os