Vores kunder

Find inspiration og se, hvad vi allerede har leveret af grønne og bæredygtige løsninger med tryk

31 23 23 66 Kontakt os her
to kvinder med paraplyer med tryk

Find inspiration I tidligere løsninger

Her på siden kan du se og læse om nogle af de grønne og bæredygtige løsninger med tryk på tekstiler og andre produkter, vi allerede har leveret. Brug dem som inspiration til den løsning, vi skal lave til dig.

Klimavenligt tøj og merchandise

Alt det, vi trykker på, og alt det, vi trykker med, er valgt ud fra en ambition om at blive den grønneste og mest klimavenlige virksomhed inden for vores branche. Vi går med andre ord ikke på kompromis med valg af vores produkter, så når du får en produktpakke fra os, så kan du være 100 % sikker på, at ethvert produkt og materiale er valgt ud fra, at det har en klimavenlig profil.

Vi søger konstant de grønne løsninger

Alle medarbejdere i Makershirt har en stor nysgerrighed og lyst til at ville gøre tingene lidt bedre. Vi har aktivt valgt at arbejde efter FN’s Verdensmål og mener, at det er rigtig vigtigt, at vi alle sammen gør hvad vi kan og arbejder mod at skabe en bedre og mere fair verden.

Økologiske og ansvarlige tekstiler

Når vi taler tekstiler og tøj med tryk, så bruger vi produkter fra Neutral® til at trykke på. Neutral® producerer tekstiler med omtanke for mennesker og miljø. Neutral® har en række certificeringer, og er blandt andet OEKO-TEX certificeret, hvilket er en garanti for, at deres tøj er fri for skadelig kemi. Samtidig er bomulden økologisk dyrket uden miljøbelastende pesticider, og der er sikret anstændige arbejdsforhold både for medarbejderne i marken og på fabrikken, hvor tøjet produceres.

Soundboks

Læs mere

3F

 

Læs mere

Den kongelige ballet

 

Læs mere

Norm stormerne

   

Læs mere

Kræftens bekæmpelse

 

Læs mere

People like us

 

Læs mere

Årstrøjer med omtanke

Har kan du se en video om vores projekt med at lave årstrøjer til Kastanievej Efterskole

Læs mere

Slurp ramen joint

 

Læs mere

Bullitt

 

Læs mere

Ungdomsøen

 

Læs mere

Podimo

 

Læs mere

Hansens flødeis

   

Læs mere

Simple Feast

Simple Feast har været kunde igennem de sidste par år. De er som de fleste af vores kunder; de har et behov for at profilere sig selv og vælger igennem deres medarbejdere at skabe opmærksomhed om deres brand. De skaber et tilhørsforhold og af og til med forskellige budskaber. Simple Feast skriver til os og får tilsendt en opsætning og et tilbud, de godkender. Vi starter dernæst produktionen, og så får de en kasse med de ting, de skal bruge. Simple Feast har igennem tiden fået t-shirts, muleposer, sweatshirts og forklæder – alt sammen med tryk.  

Læs mere
Kvaliteten er vigtig

Hos Makershirt går vi op i at guide dig!

Kvaliteten af merchandise er vigtig, fordi det påvirker dit brands omdømme og dine kunders tilfredshed. Hvis din merchandise er af lav kvalitet, kan det skade dit brands omdømme og føre til utilfredse kunder, der ikke vil bruge dine produkter eller services igen. Derfor er det vigtigt at investere i kvalitetsmerchandise, der afspejler dit brands værdier og sikrer tilfredse kunder. Samtidig har det en længere levetid og holdbarhed.

Hos Makershirt går vi op i at guide dig til de helt rigtige produkter og tryk så du får præcis det som du ønsker og som stemmer overens med din brandværdi.

Vi bestræber os på at kunne finde alle typer merchandise med en grøn miljø og klima profil.

Vi laver tilbud på din ordre ud fra bl.a. tekstil, tryk og levering. Da alle opgaver er forskellige, så har vi ingen faste priser på vores produkter med tryk, men beregner individuelle tilbud for alle opgaver.

Tag testen

Værdiskabende Merchandise

Besvar 5 spørgsmål og se vores anbefaling til hvordan du skaber det rigtige merchandise til dit behov.

  • Forstå din målgruppe
  • Få større marketingværdi ud af dit merchandise
  • Skab merchandise som folk har lyst til at bruge
Få anbefalinger her
Skriv til os

Ring til os